zaterdag 6 augustus 2011

Nagels verzorgen met citroensap

Als je zoals ik nogal een nagellakfanaat bent, zal je dit wel bekend voorkomen: je nagels zullen na een tijdjes geel kleuren ! Je kan dan 2 dingen doen: OF je wacht hééél lang waardoor de gele kleur uit je nagels groeit OF je gebruikt citroensap ! 

Citroen is een citrusvrucht en is dus een goede bron van citroenzuur en natuurlijke anti-oxidanten. Door de hoge dosis aan vitamine C, is het goed voor de huid en bloedvaten. Daarnaast heeft citroen een blekende eigenschap zodat het voor verschillende schoonheidsbehandelingen gebruikt kan worden. Dus ja, ook voor je nagels ! Het is natuurlijk niet zo dat alles na 1 behandeling verdwijnt, je moet er zeker je tijd voor nemen.

Maak dus een lauw waterbadje klaar voor je nagels en doe er 2 theelepeltjes citroensap bij. Laat je handen er 15 minuutjes in weken. Herhaal dit 2x per week, zolang als het nodig is. Je zal zien, na een tijdje verdwijnt deze gele kleur ! Je nagels zien er niet alleen beter uit, ze zijn ook sterker geworden door die vitamineboost !

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten