maandag 26 december 2011

The Body Shop Body Butters : Cranberry Joy & Spiced Vanilla

Zoals jullie weten, is mijn favoriete product voor lichaamsverzorging geen gewone bodylotion, maar een goede Body Butter. Ik val in herhaling maar echt… ze ruiken niet alleen geweldig, zo hydrateren je lichaam ongelooflijk goed. Nu de Kerst collectie bij TBS te koop was, wou ik ervan gebruik maken om er eens in rond te snuffelen. Vorig jaar had ik helaas niets gekocht en natuurlijk had ik daar achteraf heel veel spijt van. Dit jaar kon het dus niet anders dan dat ik iets kocht van deze speciale collectie. Het werden dus deze 2 Body Butters !

Deze 2 geuren spraken mij het meeste aan. De ‘Candied Ginger’ vond ik een beetje te zoet ruiken dus sloeg ik deze maar over. Deze 2 zijn onweerstaanbaar en omdat ze €7,50 per stuk waren, bracht ik er gelijk 2 mee (anders is het €15 per stuk, dus 2 voor de prijs van 1!)
In zo’n pot zit ongeveer 200 ml, wat best wel veel is. Je doet er dan ook een hele lange tijd mee. Waarom ik er dan 2 kocht ? Ze zijn LE, dus niet meer te koop na de feestdagen. Vorig jaar kwam de ‘Cranberry Joy’ ook uit, en toen had ik er ontzettend veel spijt van dat ik ‘em niet gekocht had. Vandaar dat ik ‘em dit jaar kocht tesamen met ‘Spiced Vanilla’.




Beiden zijn ze lekker creamy (waar ik toch wel van hou!) en dus smeren ze heel goed uit. You need a Body Butter by your side deze tijd van het jaar. Als ik elke avond mijn benen en armen niet insmeer, jeuken ze ’s anderdaags van droogte. Dus dit is echt wel een must voor mij. Dat ze goed ruiken is zeker een pluspunt !




Body Butters kan je vinden bij The Body Shop voor €15 per stuk. Als je per se deze 2 wilt hebben, ga ze dan nu halen want ze zijn nu eenmaal LE !

Heb jij ook van deze deal gebruik gemaakt of ging je ze sowieso al aanschaffen ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten