vrijdag 3 februari 2012

NOTD #13 : Sinful Colors Genteel – Nail Junkie – Wicket Mind

Wauw, wat heeft dit artikel lang geduurd om online te krijgen! Ik had er al aan gedacht om de swatches elk apart op de site te zetten, maar dat wilde ik niet. Ik vond dat ze alle 3 in 1 artikel moesten staan. Dus na lang wachten … hier zijn ze dan !

Sinful Colors kwam ik al eerste tegen bij Di. Ik was gewoon eens aan het rondsnuffelen toen mijn oog viel op het nagellakrek van dit merk. Wat een kleuren! Natuurlijk zaten de klassiekers zoals blauw, rood en paars ertussen. Maar ook andere, meer gewaagdere kleuren stonden daar fier te pronken in het rek. Ik wist dat ze in Amerika zeer geliefd waren, dus besloot ik om er 3 mee te brengen om uit te proberen.


Maar wat maakt hen nu zo speciaal? Wel … ze lakken HEERLIJK ! Ik dacht dat OPI al goed lakte, maar deze doen het even goed en dat voor de helft van de prijs van een OPI-lakje!
Nail Junkie is mijn favoriet. De leuke glitters maken het heel feestelijk. Normaal gezien koop ik niet zo snel van die hele glitterige nagellak, het is zo lastig om het er goed af te krijgen (maar na het filmpje van MissChievous gevonden te hebben, is dat probleem oplost!). Het enige nadeel is wel dat je er minstens 4 laagjes van moet aanbrengen om de kleur echt tot zijn recht te laten komen but who cares ? I like it !
Genteel is een hele lichtroze kleur met van die paarse shimmer in. Super mooi! Hier moet je toch ook zeker 3 laagjes aanbrengen voor de kleur helemaal is zoals het moet zijn.

Wicket Mind is een rood kleurtje met iets van een hele zachte roze tint erin. Daar had ik geen erg in toen ik ‘em kocht, maar mij hoor je absoluut niet klagen! Weet je wat het toppunt was? Na 1 laagje hadden je nagels al genoeg! Lakken ging nog nooit zo snel, de dekking was fantastisch.

Swatches :



Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie al eens iets van Sinful Colors uitgeprobeerd ?
Sinful Colors kan je verkrijgen bij Di voor €5,95 per stuk.
Stay gorgeous !
Anke

0 reacties:

Een reactie posten