woensdag 28 maart 2012

5 redenen om blij te zijn dat het lente is

Jeej, het is al een paar dagen officieel lente! Mijn favoriete seizoen. De natuur ontwaakt uit zijn winterslaap en alles ziet er een opeens stuk mooier uit. Hier zijn dan ook mijn 5 redenen om jullie te overtuigen dat je blij moet zijn omdat de lente terug in het land is.


1. Lente = kleur ! De mooie bloemen die in bloei staan, het zonnetje dat prachtig schijnt. Dus tijd om die grauwere kleuren vaarwel te zeggen en je te omringen met warme lentekleuren zoals rood, geel en groen !

2. Uit reden 1 zal waarschijnlijk nummer 2 vloeien : je garderobe aanpassen ! Nu je al je dikke winterjassen en T-shirts met lange mouwen kan wegsteken, is het tijd om je kleerkast van top tot teen bij te werken. Tijd om te shoppen !

3. Haal die zonnebrillen maar boven want wanneer de zon schijnt, zal je ‘em heus nodig hebben.

4. Lekker warm buiten ? Tijd voor een terrasje. Zoek je vrienden op en ga gezellig eentje drinken. Zo kom je na je winterdepressie nog eens buiten en zie je je vrienden terug !

5. Ook in je make-up kan je flink wat veranderen. Natuurlijk kan je elke dag een nude look dragen maar speel eens met kleur. Het is er de tijd van het jaar voor.

Heb jij nog goede redenen om blij te zijn ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten