zondag 15 april 2012

Waar je moet zijn om in Antwerpen beauty te shoppen

Antwerpen is een geliefde stad voor heel wat mensen. Het straalt geschiedenis uit (maar dat interesseert mij nu even niet, haha!). Laten we gaan voor de winkels, oké ? Ik ben onlangs wezen shoppen in Antwerpen en heb wat foto’s gemaakt van winkels die je kan bezoeken als je even een beautytripje plant !


1. Lush
Ik ben niet echt zo’n Lush fan (of komt het doordat ik nog nooit iets geprobeerd heb?) maar ik weet dat er onder jullie een heleboel zijn die gek zijn op deze winkel. Je ruikt de winkel al op 200m afstand, dus volg gewoon je reukzin en je komt er vanzelf wel ! Met hun zelfgemaakte stukken zeep en verzorging kan je een dag goed beginnen.

                       
Adres : De Keyserlei 2

2. L’Occitane
‘Natuurlijke verzorging’, dat is hun motto. Hier kan je werkelijk alles vinden: haarverzorging (maskers, conditioners, …), gezichtsverzorging (voor alle huidtypes) tot shampoos en zepen toe. Voor de geur alleen al zou je de winkel binnengaan.

                       
Adres : Meir 78 (aangrenzend aan Stadsfeestzaal)

3. The Body Shop
Een stad kan natuurlijk niet zonder zijn eigen TBS. Zoals in alle andere TBS’en vind je een heel groot assortiment van body butters, shampoos, zepen en zoveel meer. Echt om bij weg te dromen …

                       
Adres : Leysstraat 8

4. Kruidvat
Deze vind je wanneer je de Meir een stukje afloopt. Hij is echt enorm groot (in vergelijking met sommige plaatselijke Kruidvaten) en heeft regelmatig van die goede aanbiedingen. Geloof mij: eens je hier binnengaat, komt je wel met IETS naar buiten.

                       
Adres : Meir 21

5. MAC
Bij een bezoekje Antwerpen kan je natuurlijk MAC niet overslaan. Deze zit wat verstopt maar eenmaal je de weg kent, is je portemonnee niet veilig meer ! Hij is redelijk klein in vergelijking met andere MAC’s maar wanneer je op het juiste tijdstip gaat (en er niet veel volk staat in de winkel), kan je je gang gaan !

                       
Adres : Schrijnwerkersstraat 21-23

6. Kiehl’s
Eenmaal je MAC hebt bezocht, kan je de weg oversteken naar Kiehl’s. Hier kan je vooral gezichts- en haarverzorgingsproducten vinden waarin natuurlijke ingrediënten verwerkt zijn. Ook zeker een aanrader om eens langs te gaan.

                       
Adres : Lombardenvest 80

7. Instant Spa
Instant Spa kan je terugvinden in dezelfde straat als MAC. Hier verkopen ze onder andere Dermalogica, OPI, Essie, Deborah Lipmann en nog zoveel meer! Ook kan je snel een manicure laten doen + een basislak voor €25.

                       
Adres : Schrijnwerkersstraat 12

Zo, dit waren alle winkels die ik jullie wilde aanraden op beautygebied!

Stay gorgeous & have a happy shopping !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten