woensdag 4 april 2012

Wat mannen niet begrijpen over een make-up verslaving

Krijg je ook soms lastige commentaar van je partner, broer, vader over dat je té verslaafd bent aan je make-up ? Wel, … Ja. Mijn broer heeft het leren accepteren (‘Je bent een meisje, dat moet toch kunnen?’) maar mijn vader lacht er wel eens mee als ik voor de spiegel sta. Hier zijn een paar dingen opgesomd die hij maar niet kan begrijpen.
                        
1. Drie uur voor de spiegel staan. Tja, wij moeten nu eenmaal ons haar en make-up deftig doen voor we de deur uitgaan. Je wilt ons echt niet zien met een ‘net-uit-bed-look’. Is dat nu zoveel gevraagd ? Wij vragen je toch ook niet op een zondagmorgen om je in 1,2,3 te wassen, scheren en aan te kleden?

2. ‘Is 1 van elk product niet genoeg?’. Nee, wij willen kunnen kiezen tussen allerlei kleuren, substanties, finishes,… als we onze make-up lades opentrekken. De ene dag is de andere niet en dat is op make-up gebied ook zo.

3. Hysterisch doen over een of andere collectie. Wij zijn vrouwen, wij zijn geboren om van make-up te houden. En als er een nieuw product op de markt komt waar wij van dromen, worden we hysterisch. Vergelijk het met mannen en auto’s, net hetzelfde.

4. Checken of je make-up nog goed zit. Wij vrouwen worden ervan verondersteld er 24/24 verzorgd en netjes uit te zien. Daarom is checken en bijwerken belangrijk. Zie je ons al lopen met uitgelopen mascara of vervaagde lipstick ? Ik dacht het niet.

Heeft het mannelijk geslacht bij jou ook zo eens een opmerking gegeven ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten