donderdag 3 mei 2012

Catrice Mascara 'Lashes to Kill'

Mijn beauty ‘verslaving’ verloopt in fasen : lange tijd heb ik een blush fase gehad. Kwam er een collectie uit met een blush ? Die kocht ik. Na een tijdje begon dat over te gaan en kreeg ik een lipstick kick. Ook dat minderde langzaamaan en nu zit ik in de volgende fase : mascara. Ik ben tegenwoordig gefascineerd door mijn korte wimpers dat ik er alles aan doe om ze langer te laten lijken. Omdat elke morgen valse wimpers plakken geen optie is, probeer ik met plezier wat mascara’s uit (wie weet  vind ik een nieuwe favoriet!). Ik heb voor jullie Catrice ‘Lashes to Kill’ getest.

 

De verpakking claimt een volume mascara te zijn (maar dat doen veel mascara’s, nietwaar?) Eerst zien en dan geloven. Hij zou ook Black Diamond Powder and Carbon Black bevatten for ultra black lashes. Of het echt verschil geeft… Het borsteltje vind ik alleszins heel goed : dik met de haartjes redelijk dicht op elkaar geplaatst, zodat je bijna alle wimpers kan bereiken. De haartjes hebben een soort spiraalvormig verloop, heel apart.

 

De formule is niet té nat : dat betekent dat je mascara snel opdroogt en dus geen vlekken gaat maken als je een paar keer met je wimpers knippert. Dat vind ik zeker een pluspunt : je wilt toch niet dat je na een halfuur nog met natte wimpers rondloopt?



                     
Zie ik resultaat ? Ja ! Gigantisch veel volume zie ik niet. Ik zeg niet dat hij helemaal niets doet. Hij separeert mijn wimpers mooi, geeft een beetje volume & lengte en klontert niet. Een prima mascara als je het mij vraagt. Ik ben er best tevreden over.

Catrice ‘Lashes to Kill’ mascara kan je vinden bij de drogisterijen voor €3,99. 

Welke mascara is jouw favoriet ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

1 opmerking:

  1. Ik heb hem ook, maar vind hem niet super.

    http://chicadeahora.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen