maandag 15 juli 2013

YSL Rouge Volupté nr. 9

Luxueuze make-producten zijn altijd een streling voor het oog : mooie verpakkingen, goede kwaliteit maar spijtig genoeg wat aan de prijzige kant. Een echt luxueus product koop ik nooit of zelden, ik denk dat mijn Nars ‘Orgasm’ Blush het duurste product is dat ik in mijn bezit heb. De Rouge Volupté’s van YSL zijn al een tijdje gehyped tot en met. Omdat ik toch nog een bon had van Ici Paris XL, besloot ik eens te kijken naar deze prachtige lipsticks en uiteindelijk bracht ik nr. 9 mee.

 

De verpakking is echt een prachtige gouden metalen omhulsel met mooi YSL erin gevormd. Je kan heel goed de kleur zien, dat vind ik goed. Als je er zo’n verschillenden in je collectie hebt, veronderstel ik niet dat je 1 voor 1 alle doppen er gaat afhalen om te kijken welke kleur je nu vasthebt.  Je krijgt zo’n 4 g product wat redelijk veel. Ter vergelijking : een MAC lipstick bevat 3 g.


Voor het geld dat ik betaald heb, verwachtte ik een ervaring qua substantie die ik bij andere lipsticks nog niet gehad heb. Die kreeg ik ook : de lipstick is enorm zacht en glijdt echt over je lippen. Hij is ook enorm gepigmenteerd. Het enige minpuntje dat ik kan ontdekken, is dat hij je lippen wel een beetje uitdroogt. Zorg er dus voor dat je wat lippenbalsem aanbrengt voor je deze lipstick opdoet.
De kleur kan ik beschrijven als een koele bessenkleur die toch draagbaar is voor overdag. Op de site zag nr.9 er wel heel anders uit maar toen ik ‘em in het echt zag, ben ik toch voor deze kleur gegaan. Ik ging voor een draagbare kleur omdat ik geen dure lipstick wil die ik dan niet gebruik. Eenmaal ik overweeg om nog eens zo’n Rouge Volupté te kopen, kan ik misschien gaan voor een iets gewaagdere kleur.

 

Al bij al kan ik wel zeggen dat ik aangenaam verrast ben en dat ik de hype helemaal snap nu. Het zijn geweldige lipsticks die goed gepigmenteerd en een mooie kleur afgeven. Je betaalt er wel wat voor maar in ruil krijg je dan ook goede kwaliteit.
De YSL Rouge Volupté’s kan je o.a. vinden bij Ici Paris XL voor € 29,70 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar in 19 kleuren.
Zouden jullie overwegen om zo’n lipstick te kopen ?
Stay gorgeous !
Anke

0 reacties:

Een reactie posten