maandag 12 augustus 2013

Essence I Love Extreme Mascara

Om de 3 maanden is het weer hetzelfde liedje : mijn mascara is op of helemaal niet goed meer. Dat ontdek ik doordat mijn ogen beginnen te kriebelen en daar kan ik absoluut niet tegen. Laatst was het weer zover : al na een paar seconden nadat ik mascara had aangebracht, begonnen mijn ogen te jeuken. Ik wist dus hoe laat het was ! Ik gooide mijn oude mascara meteen weg en opende een nieuwe die nog in mijn ‘te testen’ bakje lag : de Essence I love Extreme Mascara. Ik had er al heel wat over gehoord dus werd het eens tijd dat ik ‘em zou uittesten !


Ik had gehoord dat deze echt een hele fijne, goedkope mascara was. Blijkbaar separeerde hij je wimpers goed en gaf hij je ook echt volume. Ik weet al lang dat ik zo’n praatjes niet meer moet geloven, mijn wimpers zijn echt hopeloos. But I gave it a try. 
 
De verpakking vind ik alleszins al heel leuk : een roze tube met daarop in het zwart ‘I love Volume’. Heel leuk, geen saaie zwarte verpakking meer. Het borsteltje is van plastic met hele korte haartjes, wat ik op zich wel fijn vind werken. Ik heb al heel wat borsteltjes gezien en diegene die het best voor mij werken, zijn borstels met de haren dicht op elkaar, ofwel de borstels die je bij deze mascara vindt. Echter is het borsteltje enorm groot in vergelijking met andere mascara’s. Dat vond ik wel even een nadeel : ik heb namelijk hele kleine ogen waardoor ik constant mascara ‘morste’ rondom mijn ogen.

 
 
De formule is iets natter dan de doorsnee mascara maar dat vond ik helemaal niet erg. Zo kan je rustig de mascara aanbrengen en je wimpers toch fatsoeneren zonder dat je extreem snel moet zijn voordat ‘ie opdroogt. Maar het grootste drama moest nog komen : spinnenpoten ... Ik vind het erg om te zeggen (en misschien hebben jullie dit helemaal niet voor) maar ik kreeg er spinnenpoten van. 1 laagje aanbrengen ging goed maar vanaf dat je er een 2de laagje aan toevoegde, was het om zeep. Fatsoeneren ging toen helemaal niet meer. 
 
 
Ik vind het jammer dat een mascara, waar zoveel over gepraat werd, niet werkte bij mij. Iedereen is anders dus het kan perfect zijn dat ‘ie bij jou wel werkt ! 
 
De Essence I love Extreme Mascara kan je o.a. bij Kruidvat vinden voor €2,79. 
 
Heb jij ‘em al geprobeerd ? 
 
Stay gorgeous ! 
 
Anke

2 opmerkingen:

  1. ik heb de mascara ook en ik vind hem echt fantastisch! spijtig dat het voor jouw niet werktt. ik moet nu wel zeggen dat ik van mezelf lange wimpers heb daarmee breng ik altijd maar 1 laagje aan dus van spinnepoten heb ik nu geen last.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig werkt hij voor jou wel. Ik zal wel weer de uitzondering zijn, haha ! ;D Ik heb van mezelf hele moeilijke wimpers dus het is niet makkelijk om een goede mascara te vinden. Ach ja, ik probeer er dan wel een andere ;)

      Verwijderen