maandag 5 augustus 2013

Winactie : London Blues ! [GESLOTEN]

De ene winactie is nog niet gedaan of de volgende komt er al aan ! Deze keer heb ik een paar goodies van Londen extra gekocht, omdat ik weet dat ze nogal gegeerd zijn en ik 1 van jullie er blij wil mee maken. Wat jullie ervoor moeten doen, lees je verder in het artikel !

 
 Wat zit er in het pakketje :
- MUA Heaven on Earth palet
- MUA Undressed 2 palet
- Sleek Blush ‘Rose Gold’

 

Wat moet je ervoor doen ?

- Minstens 18 jaar zijn. Ben je geen 18 ? Graag toestemming van de ouders !
- Vertel me in een reactie wat jouw favoriete bestemming is om op vakantie te gaan.
 
That’s it ! Zo simpel is het. De winnaar zal random gekozen worden. Deze winactie eindigt op 29 augustus om 23:59h. Daarna zal ik de winnaar bekend maken !

Stay gorgeous !

Anke

16 opmerkingen:

  1. mijn favoriete bestemming is calpe in spanje! waarom? het is er heel mooi, je kan er prachtige strandwandelingen maken, je kan er eigenlijk vanalles! wij waren er vorig jaar en het is echt een aanrader om naar daar te gaan. 1 nadeel dat het wel lang rijden is met de auto maar dat hebben we er maar bijgenomen :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mijn favoriete bestemming is calpe in spanje! waarom? het is er heel mooi, je kan er prachtige strandwandelingen maken, je kan er eigenlijk vanalles! wij waren er vorig jaar en het is echt een aanrader om naar daar te gaan. 1 nadeel dat het wel lang rijden is met de auto maar dat hebben we er maar bijgenomen :) x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whoe, klinkt veelbelovend ! Ben er nog niet geweest, maar moet dat precies eens in mijn achterhoofd houden ;D Bedankt !

      Verwijderen
  3. Ik wil zeker ooit nog eens terug naar India. Anderhalf jaar geleden heb ik er een inleefstage gedaan i.v.m. mijn studies. Ondanks de grote cultuurshock en de armoede is India een heel mooi land met een rijke cultuur.
    Spijtig genoeg heb ik tijdens mijn reis de pech gehad om bijna heel de periode - zo'n 6 weken - ziek te zijn waardoor het wat moeilijker was om vanalles volop te kunnen genieten. Gelukkig maakte de liefde en dankbaarheid die ik terugkreeg van de arme mensen tijdens mijn stage heel wat goed.
    Ik zou dus graag terug naar India gaan - in de hoop dan niet opnieuw ziek te worden - als een soort van 'herkansing' zodat ik deze keer wel maximaal van al die nieuwe indrukken kan genieten :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wow, wat een mooie ervaring ! Spijtig dat je ziek werd ;( Het is inderdaad een cultuurshock, maar ik denk dat de mensen je zoveel meer kunnen geven qua vriendschap en er-zijn-voor-elkaar, dan dat wij kunnen. Hopelijk kan je nog een keer terug!

      Verwijderen
    2. Dat hoop ik ook. ;) Het zal wel pas iets voor later zijn denk ik. Nu eerst mijn studies afwerken. ;)

      Verwijderen
  4. Mijn favoriete vakantiebestemming is New York, heel erg cliché, maar ik heb 2 jaar geleden de kans gehad 5 daagjes naar daar te gaan en het was echt de reis van mijn leven. Ik heb prachtige dingen gezien, maar het leukste vond ik de echte new yorkse sfeer opsnuiven, die niet te beschrijven is. De drukte, de prachtige kleren, de starbucks om iedere hoek... Ik zal het echt nooit vergeten! Iedere keer als ik terugdenk aan deze reis, wil ik zo graag terug! Ik ben nu aan het sparen om achter 2 jaar terug te gaan, ik kan echt al niet wachten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. New York, dat is echt een droom ! Als er iets is waarmee je mij kan jaloers kan maken, dan is het dat wel, haha! NY staat bovenaan mijn lijstje van 'nog te bezoeken steden', ben ook hard aan het sparen om eens keertje naar daar te gaan. Nu ik jouw reactie zo lees, heb ik alleen maar meer zin gekregen om te gaan ;) Bedankt !

      Verwijderen
    2. Haha en als je een keer daar bent geweest, is de drang om terug te gaan alleen nog maar groter! Het is misschien veel geld om daar te geraken, maar het is echt iedere cent waard!

      Verwijderen
    3. Ik heb mijn username trouwens veranderd, dus ik ben dezelfde persoon als waar je op reageerde. Just clearing that up!

      Verwijderen
  5. mijn mooiste reis of de favoriete bestemming is cabreton in franrijk. ik ben er 2 jaar geleden op cm kamp geweest en het was echt de beste reis ooit. het was een surfreis dus we zaten bijna elke dag op het water. spijtig genoeg heb ik maar 3 dagen kunnen mee doen omdat ik een ongeluk daar had gehad en daardoor was mijn pols gekneusd en moest ik een brace dragen en zat ik de hele reis aan de kant omdat ik niet meer mee mocht doen :(. maar het werd toch nog een hele mooie reis want daar heb ik mijn vriendje leren kennen :) dus was dit de mooiste reis die ik ooit heb gemaakt :) en is dus ook mijn favoriete bestemming :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, dat moet dan echt een hele speciale vakantie geweest zijn als je je vriendje daar hebt leren kennen. Hoe romantisch !! ;D

      Verwijderen
  6. Waarom wist ik niets van deze winactie? Ik ben zwaar op mijn tenen getrapt! :p

    Mijn favoriete vakantiebestemming.. hmm... dat is moeilijk omdat ik simpelweg nooit op vakantie ben geweest, buiten dagtripjes naar londen, parijs of amsterdam dan. Als ik aan vakantie denk, denk ik vooral aan dingen bezichtigen, wandelen, lekker eten, ontspannen ... Ik droom ervan om naar spanje, italië, côte d'azur ... te gaan. Wie weet... Prioriteiten nu is uit huis gaan en daarvoor sparen.

    En nu maar duimen! Vele groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig zet ik altijd reminders op de site ! ;D

      Het huis uitgaan is ook een serieuze stap en kost inderdaad wel wat geld. Dan is op vakantie gaan niet direct aan de orde, lijkt me. Maar eenmaal je gesetteld bent, heb je nog tijd genoeg om de wereld te ontdekken. De côte d'azur lijkt me ook nog wel iets ! :D

      Verwijderen