vrijdag 20 september 2013

ELF 32 Oogschaduw Palet

ELF is een heel fijn cosmeticamerk dat ik deze zomer goed heb leren kennen. Ik bestelde er een aantal productjes van en ben over sommigen echt heel tevreden. Omdat ELF ook een oogschaduwpalet had, wilde ik die ook wel eens uitproberen. Ik zocht namelijk een palet dat ik makkelijk kon meenemen naar Turkije. Zo gezegd, zo gedaan en ik was dan ook heel benieuwd naar het 32 oogschaduw palet.

 

De oogschaduws worden eerst en vooral goed beschermd door een hard plastic verpakking. Het palet is niet té groot waardoor je het makkelijk mee kan nemen op reis. Ik koos het naturelle palet maar als je wat meer voor donkerdere kleuren wil gaan, dan kan je dat ook. De kleuren variëren heel mooi van lichte naar donkere en van wat shimmery naar matte kleuren. Je kan dus elke look maken die je wenst !


 

Qua kwaliteit van de oogschaduws zelf ben ik flink verrast. De highlighter is echt wel een goede gepigmenteerde highlighter en niet een oogschaduw met meer shimmer in dan wat anders. Ook de donkere kleuren geven een goed pigment af. De kleuren blenden makkelijk met elkaar. Het enige minpuntje is dat ze ietwat kruimelig zijn maar als je je kwast goed aftikt voor je ze aanbrengt, krijg je normaal gezien geen fall-out.
 
 
 
Op bovenstaande foto heb ik wat swatches gemaakt van verschillende kleuren, beginnende met de highlighters. Zoals je ziet is de kwaliteit niet slecht en dat voor een palet van maar €6! Dat is zo’n 20 cent per oogschaduw ! Alleen de zwarte kleur dacht ik dat deze meer gepigmenteerd zou zijn. Gelukkig zit er ook nog een glinsterende zwarte kleur in, deze is dan wel beter van kwaliteit.  Ik kan echt wel zeggen dat dit palet een goede ‘investering’ is als je naar een naturel palet zoekt dat reisvriendelijk is. ELF didn’t let me down ! 
 
Het ELF 32 Oogschaduwpalet is nog verkrijgbaar in een meer donkerdere versie. Je betaalt €6 voor zo’n palet. 
 
Wil jij dit palet eens uitproberen ? 
 
Stay gorgeous ! 
 
Anke

2 opmerkingen:

  1. Ik hou ook enorm veel van natrulle kleuren en heb bijna niets anders liggen in mijn collectia. Zou een prachtig palet zijn voor mijn collectie. Maar eerst even sparen. :)

    BeantwoordenVerwijderen