zaterdag 30 november 2013

Review : Nivea Diamond Volume Shampoo


Shampoos review ik met veel plezier. Niet alleen ontdek ik graag nieuwe producten die goed zijn voor mijn haar, maar zo kan ik jullie ook vertellen wat aanraders zijn en welke je het beste kan skippen. Laatst had ik een shampoo voor fijn haar en aangezien ik haar heb dat verre van fijn ligt, was ik niet echt de juiste testpersoon voor deze shampoo. Gelukkig was een van mijn goede vriendinnen (Ellen, huge thank you!) bereid om me uit de nood te helpen en deze shampoo voor mij te testen ! Haar verdict lees je vandaag !

 

Normaal heb ik bij de' review'-artikeltjes een vaste structuur. Ik overloop de geur/textuur/... omdat jullie mijn 'haareigenschappen' al wel kennen. Vandaag ga ik het anders doen, aangezien het haar van Ellen voor jullie nog een mysterie is.
 
Zijzelf heeft fijn, blond haar tot aan haar schouders. Echt veel glans heeft ze, volgens zichzelf, niet echt. Het ziet er wat dof uit. Verder heeft ze last van wat droog haar. Het is maar dat jullie zo een idee krijgen van hoe haar haar is en wat de werking van de shampoo bij haar kan zijn. Heeft de shampoo dit nu allemaal kunnen verhelpen ?

 
Misschien is het eerst wel eens handig om te kijken wat de shampoo belooft te doen ? Wel, het belooft meer volume doordat er vloeibaar keratine in zit. Dit versterkt het haar aangezien er al keratine van nature in je haar aanwezig is. De glans komt van de diamantdeeltjes die in de shampoo verwerkt zitten.
 
Het verdict van Ellen ? Over de glans was ze zeer zeker te spreken ! Ze zag een verschil als ze haar haar vergeleek voordat ze de shampoo begon te gebruiken. Score ! Het volume daarentegen was ietsje minder, maar toch merkbaar. Wat ze zelf zei : 'Ik heb van mezelf heel stijl haar. Je ziet wel een verschil maar misschien zie je meer als je van jezelf al wat volume hebt.' Nadat haar haar gedroogd was (zowel aan de lucht als met een haardroger), voelde haar haar zacht aan. 'Net alsof er een beschermlaagje op zit!'. Ik denk dat we hier een winnaar hebben !
 
Algemene indruk : deze shampoo is goedgekeurd ! Voor meiden met dof haar : zeker deze shampoo eens proberen, het verschil in glans is duidelijk te merken. Ook de verbetering in volume zal merkbaar zijn, ietsje meer als je zelf al wat volume in je haar hebt zitten.
 
De Nivea Diamond Volume Shampoo kan je vinden bij je supermarkt voor €3,39.
 
Ga jij deze shampoo proberen ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

0 reacties:

Een reactie posten