zondag 17 november 2013

UNE Skin Ideal Foundation + Ultra Black Collectie

UNE is een merk waar ik al wel wat over gehoord had, maar waar ik nog nooit iets van geprobeerd had. Ze staan bekend om hun ecologische producten die werkelijk geen spoortje junk bevatten. Vind ik heel leuk ! Ik kreeg een paar producten om uit te testen en echt : ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb ontdekt !

 

1. Skin Ideal Foundation
Allereerst zat de nieuwe Skin Ideal foundation in het pakketje. Ik ben altijd bereid om nieuwe foundations uit te testen, mijn gecombineerde huid kan wel wat hebben. Deze foundation is gemaakt om de eerste tekenen tegen ouderdom te bestrijden. Het hoofdbestanddeel is hyluronzuur, een van de belangrijkste componenten van onze huid. Deze component zorgt voor het volume in je gezicht. Als je ouder wordt, verdwijnt het hyaluronzuur en gaat je huid als het ware zijn 'volle' uitzicht verliezen. Deze foundation zorgt ervoor dat je er dus beter uit gaat zien ! Verder kunnen we er ook nog arganolie in terugvinden, jojoba-olie en natuurlijk ook anti-oxidanten om je huid te beschermen tegen alle schadelijke effecten van de omgeving.

€17,49

De foundation kan je terugvinden in 5 verschillende tinten, ik testte de 2de lichtste tint. Mijn verdict ? Het is een schot in de roos ! Hij blendt enorm goed uit, geeft een goede dekking maar het voelt helemaal niet aan alsof je foundation draagt. Eigenschappen die mij wel kunnen bekoren. Verder doet hij me inderdaad veel wakkerder lijken (net zoals mijn Rimmel Wake Me Up foundation dat doet).
 
 
De eerste foto is mijn 'naakte' gezicht. Bij de 2de foto heb ik alleen de foundation opgebracht. Zoals je ziet geeft hij me een mooie dekking en zie ik er ook wakkerder uit. Bij de derde foto heb ik mijn gezicht afgemaakt met de rest van mijn producten die ik dagelijks gebruik en is het zo'n 6h verder. Geen glans te bespeuren (I like!) en de foundation is nog steeds goed op zijn plaats gebleven. Jep, deze is een nieuwe favoriet !
 
2. Ultra Black Collectie
Verder is UNE ook uitgekomen met de Ultra Black collectie, bestaande uit een mascara en 2 oogschaduwpalletjes.
 
Eerst de mascara : wat me opviel, is het kleine mascaraborsteltje ! Ik heb al veel borsteltjes gezien, maar deze is toch het kleinst. Zo geraak ik aan alle wimpers, ook de kleine vooraan. Ik ben nogal een moeilijk als het om mascara's gaat : ze moeten me allereerst lengte geven, volume komt op de 2de plaats. Het eerste geeft hij me zeer zeker, het tweede is helaas ver te zoeken (ook al is het een volume mascara!). Ach ja, met de lengte ben ik zeker ook blij. Waar ik ook blij mee ben, is dat hij mijn wimpers niet hard maakt, ze zijn nog heel soepel als ik ze aanraak. De belofte dat hij ze gitzwart maakt, is ook zeker waar.

€15,99

 
 
 
Dan het oogschaduwpaletje : 3 mooie kleurtjes met een pearly finish. Je kan er perfect een smokey eye mee maken, maar ook een look voor overdag tover je er makkelijk uit. De poeder is heel zacht waardoor je nogal snel fall-out krijgt (maar met een zakdoekje is dat zo verholpen!).

€14,99
 

Al bij al kan ik zeggen dat de foundation zeker de moeite waard is om uit te proberen. De mascara geeft me niet echt volume maar wel lengte, wat een verrassing was. Het oogschaduwpaletje is een mooie toevoeging, ideaal als je een beetje donkerder wil gaan dan een gewone naturel bruine look.
 
De UNE producten kan je bij Di en Galeria Inno vinden.
 
Wat ga jij uitproberen ?
 
Stay gorgeous !
 
Anke

1 opmerking: