zondag 14 september 2014

MUA Lipsticks 'Nectar' & 'Juicy'

Make-Up Academy (of gewoon afgekort : MUA) is nu al een tijdje in ons land verkrijgbaar. Ik stond te springen toen ik het nieuws hoorde want die fijne paletten die je in Londen kon krijgen, waren opeens ook bij ons te koop. Buiten die paletten schonk ik eigenlijk geen aandacht aan het merk. Nu dat rek ineens voor mijn neus stond bij Kruidvat, nam ik rustig de tijd om het eens grondig te bekijken. Ik zag foundations, poeders, blushes ... en ook lipsticks ! Je had er zowel met een witte als een zwarte verpakking. Aangezien het gedeelte met de witte verpakking zowat leeg was, legde ik 2 lipsticks met een zwarte verpakking in mijn winkelmandje : Nectar & Juicy.


De zwarte verpakking voelt een beetje goedkoop aan. Ik heb schrik dat, als ik het een keertje laat vallen (wat ik nu niet van plan ben om te doen), dat het langs alle kanten barst. Hopelijk ziet het er sterker uit dan het is. Je krijgt ongeveer zo’n 3,8 g voor een prijs van €3,49.



In de winkel leek het wel alsof ik 2 dezelfde kleuren kocht, in daglicht zien ze er wel degelijk verschillend uit. Juicy is een licht koraal kleurtje terwijlt Nectar wel een paar tinten donkerder is. Van 'Juicy' had ik al heel wat goede dingen gehoord dus ik was heel blij dat ik die had kunnen bemachtigen. Bij het swatchen merkte ik direct dat ze enorm romig waren ! En wat een pigmentatie ! Dat had ik helemaal niet verwacht ! Ik hoopte dat, doordat ze zo creamy waren, ze mijn lippen niet gingen uitdrogen ...
Nectar - Juicy

Ook op mijn lippen waren ze enorm creamy. Hierdoor kleurde ik al snel buiten de lijntjes. Wat je wel hebt bij zo'n lichte kleuren, is dat je elk velletje heel goed ziet zitten. Vooraf scrubben is dus wel een noodzaak. Voor een paar euro is de kwaliteit super. Nectar is mijn persoonlijke favoriet. Zeker nu mijn haar zo donker is, steekt deze lipstick fel af. I love it


Juicy

Nectar

De MUA Lipsticks kan je vinden bij Kruidvat voor €3,49.

Heb jij van MUA al lipsticks geprobeerd ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Naast elkaar lijken ze heel veel op elkaar. Maar op je lippen zie ik toch een mooi verschil. De juicy vind ik persoonlijk het mooist ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze lijken inderdaad wel op elkaar, gelukkig is dat niet het geval als je ze aanbrengt ;)

      Verwijderen