vrijdag 24 oktober 2014

Batiste Droogshampoo voor brunettes

We kennen het allemaal wel : ’s morgens geen zin om te douchen omdat je nog 5 minuutjes nodig hebt om wakker te worden (na de 10de keer te snoozen). Maar dan als het moment daar is, heb je geen tijd meer om je haren te wassen. Of je wilt gewoon niet elke dag je haren wassen maar je wilt toch nog deftig onder de mensen komen. Een oplossing voor dit alles : droogshampoo. Ik had voordien nog nooit droogshampoo gebruikt, ik waste telkens mijn haar als het wat vettig werd. Na lang aandringen van een vriendin heb ik toch deze droogshampoo van Batiste geprobeerd. Vandaag lees je er alles over !


Wat is droogshampoo nu eigenlijk ? Droogshampoo is een soort poeder in sprayvorm. Door het op je ietwat vettigere haar te spuiten, zal de poeder de overtollige olieën absorberen zodat je haar er frisser uitziet. Natuurlijk is op tijd en stond een goede douche noodzakelijk maar als je eens je haren bent vergeten te wassen, dan kan dit een lifesaver zijn.

Zoals ik al zei : ik gebruikte voordien nooit droogshampoo. Telkens als mijn haar wat vettig werd, waste ik het aangezien ik een hekel heb aan het gevoel van vettig haar. Maar je haar zo dikwijls wassen, is niet goed (lees hier mijn artikel daarover). En zie je mij, de klungelige zelf, al met talkpoeder bezig ? Nee, er moest iets anders bestaan. Omdat ik zoveel goeds hoorde over de Batiste droogshampoo’s, wilde ik die wel eens proberen. Ik koos voor de versie voor donker haar.


Maar wat ik dacht dat een lifesaver ging zijn, veranderde in een drama. Nietsvermoedend spoot ik deze droogshampoo aan de aanzet van mijn haar aangezien ik een etentje had en mijn haar er toch deftig moest uitzien. Ik spoot in 3 verschillende banen.Ook bij mijn voorste lok spoot ik wat want daar zie je het direct als mijn haar wat vettiger wordt. Maar tsjonge ... wat een nachtmerrie. Op de spuitbus staat 'Met een vleugje kleur' maar dat was al geen vleugje meer ! Andere droogshampoo's zijn wit of drogen transparant op, deze was gewoon puur bruin ! Ik was mooi opgemaakt maar doordat ik ook wat gespoten had bij mijn voorste lok, kreeg mijn voorhoofd ook een bruine kleur. Dag flawless face

Ik hoorde dat Batiste een van de beste merken was qua droogshampoo maar deze was duidelijk een miskoop. Misschien als je heel voorzichtig bent met het spuiten ervan, dan kan deze wel iets voor jou zijn. Ik denk dat ik volgende keer toch maar gewoon voor de gewone Batiste ga. De witte waas die hij dan achterlaat, zal ik dan wel proberen weg te werken.

De Batiste droogshampoo’s kan je vinden bij Kruidvat voor €5,49 en dat in verschillende geuren. 

Gebruik jij droogshampoo ?

Stay gorgeous !

Anke

6 opmerkingen:

  1. Wat jammer dat deze echt niet fijn is! Ik gebruik graag de droogshampoos van Batiste ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat het specifiek deze is dat niet echt mijn ding is. Volgende keer maar eens de andere versie nemen, misschien dat ik nog van gedachte verander =D

      Verwijderen
  2. Pff, jammer dat hij tegenvalt. Voor mijn donkere haar werkt tot nu maar één droogshampoo en dat is die met citrus van Garnier. Wonderen moet je er niet van verwachten, maar een witte waas ook niet (mss heel lichtjes).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is het uitproberen waard! Volgende keer eens op zoek gaan naar die van Garnier ;) Dank je voor de tip ! :D

      Verwijderen
  3. Ik vind 'm juist wel goed! Ik heb vier bussen in voorraad haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is fijn voor jou ! Wou dat ik hetzelfde kon zeggen, haha ! :p

      Verwijderen