woensdag 22 oktober 2014

Beautynieuws !


Op het einde van de maand zet ik graag even alle beautynieuwtjes voor jullie op een rijtje. Welke producten worden binnenkort gelanceerd of zijn deze maand al uitgekomen ?

1. Only You Eindejaars nagellak - €4,95 per stuk
Het is eind oktober maar stilletjes aan beginnen de eerste persberichten voor kerst & Nieuwjaar binnen te stromen. Only You komt uit met 5 prachtige kleuren, ze lijken wel metallic met verschillende kleuren erin verwerkt. Je eindejaar wordt alleszins schitterend ! Verkrijgbaar vanaf deze maand.

Disco Fever - Champagne PArty - Rock the Night - Drama Queen - Night Bird

2. Yves Rocher Anti-Age Global Collectie
Je gezicht verzorgen, is natuurlijk heel belangrijk aangezien het je beschermt tegen vrije radicalen maar ook tegen vroegtijdige veroudering. Wanneer de eerste tekenen van veroudering optreden, kan je misschien best overschakelen naar een 'Anti-Age' lijn. Yves Rocher is deze maand uitgekomen met de Anti-Age Global lijn met plantaardige stamcellen : met het serum (€55) en de dagcrème (€49, met SPF 20!) willen ze ouder worden bestrijden.


3. Ici Paris Eindejaars Make-up Sets 
Wil je een beautyliefhebber plezier doen ? Kijk dan eens rond bij de verschillende sets die Ici Paris Xl heeft aan te bieden. Ze hebben er verschillende samengesteld, rekening houdend met verschillende prijscategorieën. Van oogschaduw tot blush tot lipstick ... Alles vind je hier in terug.

Travel Make-up Palette - €18,95
Small Make-up Palette - €9,95

Verder heeft het merk van Ici Paris XL, Be Creative Make-up, ook een samenstelling gemaakt van allerlei producten die zij als must-haves beschouwen. In 1 set vind je o.a. mascara, blush, lipstick, oogpotlood en nog zoveel meer voor €49,95.


4. Sally Hansen Miracle Gel Nagellak - €11,99
Ben je fan van gelnagels maar niet van de tijd die je eraan besteed om ze te laten zetten/het zelf te doen ? Sally Hansen heeft daarom hun Miracle Gel nagellak op de markt gebracht : het gemak van aanbrengen (en verwijderen!) zoals een gewone nagellak maar het uitzicht en houdbaarheid van een gelmanicure. Er zijn maar liefst 47 (!!) kleuren waartussen je kan kiezen ...


6. OPI 'Peanuts' Collectie - €14,80
Vanaf vandaag ligt de Peanuts collectie van OPI in de winkels. Dit stripfiguurtje, beter bekend als Snoopy, zal je najaar kleuren. Deze collectie bestaat uit 4 nagellakken waarvan 2 glitters. Heel speels, zoals Snoopy zelf.  Zoals altijd is er ook een mini-setje verkrijgbaar voor €18,80.

Good Grief! - Where's My Blanket?- WHO ARE YOU CALLIING BOSSY? - To Be Or not to Beagle

7. Elfi's Choice x The Body Shop - €15
En aangezien dit Beautynieuws het grootste deel uit nagellaknieuws bestaat, doen we gerust nog eventjes verder. Elfi, beter bekend als het nail-art wonder en schrijfster van de 2 'Happy Nails' boeken, heeft een samenwerking met The Body Shop te pakken. Ze heeft namelijk 2 sets van telkens 3 nagellakken. De collectie zou niet van Elfi zijn als er geen goed doel aan verbonden zou zijn : een deel van de opbrengst gaat naar de zeehondencrèche in Westvoorne. Verkrijgbaar vanaf november.


8. Orly Sparkle Winter Collection - €12,95
En of dat nog niet genoeg was, komt ook Orly dit seizoen met geweldige winterlakjes.Glittertjes staan hier centraal en fleuren die grijze herfst - en winterdagen zo op. Bling, bling baby !



Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking: