zondag 19 oktober 2014

Snapshot


Ik ben ongeveer al een maand bezig met school en ik moet zeggen : wat ben ik blij dat ik in de vakantie vooruit geschreven heb, ik kom er nu amper aan toe. Maar ik heb veel leuke dingen mogen doen deze maand en ik heb geprobeerd de meeste op foto vast te leggen. Kijk je mee ?



Even flashback naar Mallorca. Ik kocht deze 2 schatten in de Sephora en ben er zo blij mee ! Vooral het Too Faced Chocolate Bar Palette stond hoog op mijn verlanglijstje. De reviews zijn onderweg !


Je ziet dat het stilletjes aan kouder begint te worden (alhoewel : echt koud?), de spinnen komen het huis binnen. Ik schrok me rot toen ik dit gedrocht naast me zag, het was nu geen gezelschap waar ik op zat te wachten. Gelukkig kon mijn broer ze vangen... om 2 minuten later terug te komen voor een andere ... op dezelfde plaats !


Ik hoorde zoveel goeds over het Blogboek dat ik besloot om 'em ook te kopen ! Wat heb ik daar al van geleerd ! Zoveel leuke tips en ideeën : echt een aanrader voor mensen die een blog hebben.


Victory ! EINDELIJK heb ik 2048 kunnen uitspelen. Het heeft echt meer dan een jaar geduurd eer ik dit spel heb uitgespeeld gekregen maar het is me gelukt ! Het was eigenlijk wel een beetje geluk hebben maar anderen zeggen dan weer dat er een patroon in zit...


Na lang erover na te denken, heb ik besloten dat PfB toch een Facebook-pagina nodig had. Niet iedereen heeft Instagram maar Facebook gebruikt wel iedereen. Ik zou het ontzettend fijn vinden als je 'em moest liken. Niet alleen zie je dan wanneer er een artikel online staat, ook exclusieve behind de scenes komen erop. Klik hier om naar de pagina te gaan.


Op de 2de schooldag had ik al onmiddellijk om 11h een infosessie aan mijn been. Na een halfuur was het al afgelopen en mijn les begon pas tegen 18h. Veeeeeel tijd tussen dus. Ik besloot even om met een vriendin af te spreken bij de Starbucks om wat bij te praten, heel gezellig ! Het was de eerste keer dat ik zo'n cinnamon roll probeerde, maar wat was 'ie lekker !


Heb mijn 'Nog te testen' laatje even bekeken ... Weet niet goed waar te beginnen... Zie je iets liggen wat je op de site wilt zien verschijnen ? Let me know !


Carselfie ! Betere kwaliteit van foto's ? Is ook zo ! Heb de iPhone 5C van mijn nicht overgekocht. Mijn Nokia Asha stond op het punt om het te begeven (lees : tijdens het typen van sms'en, viel hij uit of blokkeerde hij opeens ; hij belde op random momenten contactpersonen op ...). Ben er meer dan blij mee !


Met de trein naar huis na een hectische schooldag. Je ziet echt dat het herfst is, het wordt zo snel donker ! 


Even wat boodschapjes doen ...


... om daarna bij het zoveelste Kruidvat te stoppen om die extra schappen van Essence en Catrice te vinden. Bij dit Kruidvat had je inderdaad een dubbel schap van Essence, van Catrice niks te bespeuren. De buit was dus maar klein ...


Nu het terug school is, zit mijn hoofd vol met vanalles en nog wat. Tijd om terug maar eens wat lijstjes te maken ! Tijdens de week heb ik niet echt veel tijd om te bloggen, dus op vrijdagavonden en weekends maak ik mijn planning al wat er allemaal moet gebeuren die week. 


Frizzy hair, don't care ! Een tijdje geleden werd een benefiet georganiseerd voor een jongen waar een jaar geleden kanker werd bij vastgesteld. Hij heeft bij mij in de lagere school gezeten (en de mama is goed bevriend met mijn ouders) dus het is niet zo dat ik dit allemaal op een afstandje moet bekijken. Ik ging er dan ook met veel plezier naartoe ! De opkomst was overweldigend en zo hartverwarmend. Achteraf heb ik gehoord dat ze heel wat hebben kunnen inzamelen en daar ben ik enorm blij voor.


Ik had een opfrisbeurt voor mijn haar nodig dus ik ging langs bij de kapper. Aangezien de kleur even moest inwerken, haalde ik mijn iPadje boven en begon spontaan wat artikels uit te werken. Je krijgt echt een inspiratieboost op de meest onlogische plekken.


Jolien werd op 6 oktober 21 jaar en aangezien ze helemaal weg is van minions, liet ik voor haar een miniontaart maken door een hele goede jeugdvriendin van mij. Dit was het resultaat : zo schattig ! Je zou 'em toch niet willen opeten ! Binnenin zat nutella en crème à beurre. Van een verrassing gesproken.

Stay gorgeous! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten