vrijdag 21 november 2014

Beautynieuws !


Binnen een maand vieren we Kerstmis... Hoe snel kan de tijd vliegen ? De feestdagen zijn dus bijna aangebroken en dat beseffen de meeste merken ook. Tijd om de nieuwtjes op beautygebied met jullie te delen !

1. MAC x Miley Cyrus 
Jullie hebben het misschien op mijn Facebookpagina al gezien maar ja : MAC gaat in 2015 een samenwerking aan met Miley Cyrus. Naast Rihanna, Ricky Martin en Cyndi Lauper, is het tijd voor Miley Cyrus. De kleur van de lipstick & lipgloss vind ik alleszins heel mooi. Het zou me alleszins niet verbazen als ik ze alle 2 in huis haal (oeps ...). De lipstick zal €18,50 gaan kosten, de lipglass €18.


2. OPI x Gwen Stefani Collectie 
OPI heeft weer een goede samenwerking te pakken. Dit keer met Gwen Stefani. Er is al eerder een collectie met haar verschenen maar deze collectie is speciaal voor de feestdagen. Er zijn in totaal maar liefst 18 kleurtjes waartussen je kan kiezen (kiezen zal moeilijk worden ...). Elk lakje kost €14,50. Ook hier zal er weer een mini-setje verkocht worden aan de prijs van €18,80. Maar dat is nog niet alles : er zal ook weer een 44k gouden top coat verkocht worden. Dit aan de prijs van €44,95.

Just BeClaus - Kiss Me or Elf - I Carol About You - Sleigh Parking Only



Christmas gone Plaid - First Class Desires - In A Holidaze - Love is hot & Coal

Fashion a Bow - Cinnamon Sweet - What's your Point-Settia? - Red Fingers & Mistletoes

Rollin' in Cashmere - Unfrost my Heart - I'll Tinsel you in - Snow Globetrotter

Comet in the Sky - So Elegant - 18k Top Coat

3. Catrice Viennart Collectie
Ook Catrice komt met een Holiday collectie uit : de Viennart collectie, op en top vrouwelijk ! Kleuren zoals goud, zacht abrikoos en een tikkeltje parelmoer kan je er zeker in terugvinden.

Baked Eyeshadows - €3,99

Shimmer Lip Color - €3,99

Scented Powder - €4,99
Powder Blush - €3,99

Nail Lacquers - €2,99

4. Hey Hey Happy Nails - €8,50

Elfi is tegewoordig enorm goed bezig. Haar boeken verkopen als zoete broodjes. Maar als dat nog niet genoeg is : ze komt met iets super schattigs uit! Deze leuke figuurtjes zijn ontworpen om je nagels op te fleuren. Het zijn een soort watertattoo's voor op je nagels. Keuze uit lachende gezichtjes of lief fruit.


5. Essie Winter Collectie - €10,99
Het is altijd uitkijken naar de nieuwe collecties van Essie. De wintercollectie ligt vanaf deze maand in de rekken maar echt heel winters kan ik het niet noemen. Feestelijk daarentegen, dat wel. Een klassiek rood,  een diepe bessenkleur of grijze metallic ? Het zijn er maar 3 van de 6 uit deze collectie. 


Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Wauw, wat een leuke producten! Die lakjes van Catrice zien er prachtig uit :)

    BeantwoordenVerwijderen